“LUKOIL Croatia” d.o.o.
“LUKOIL Croatia” d.o.o.

Novosti

POVODOM 30-GODIŠNJICE LUKОILА IZDANA PRIGODNA ЈUBILАRNА PОŠТАNSKА МАRKА

{ 24.11.2021. 17:05:28 }

​Danas je u Moskvi održana svečana ceremonija stavljanja u promet poštanske marke posvećene 30-godišnjici PAO „LUKOIL“. Ceremoniji su bili nazočni predsednik Kompanije Vagit Alekperov i predsednik Upravnog Odbora dioničkog društva „Marka“ Oleg Duhovnickij.

Vrijednost poštanske marke sa slikom obitelji radnika naftne industrije s objektima infrastrukture Kompanije i interaktivnog paviljona „Nafta“ na VDNH u pozadini, iznosi 60 rubalja i štampana je u tiražu od 108.000 primjeraka. Dizajn je kreirao Sergej Uljanovskij, jedan od vodećih slikara poštanske minijature.

Poštansku marku je tiskalo dioničko društvo „Marka“ i danas je stavljena u poštanski promet i prodaju u poštama u cijeloj Ruskoj Federaciji te mreži salona „Kolekcionar“. Marke posvećene 30-godišnjici LUKOIL-a mogu se koristiti za slanje poštanske korespondencije u Rusiji i inozemstvu.

Tradicionalno tiskanje državnih simbola poštanskog plaćanja posvećuje se značajnim povijesnim događajima, poznatima osobama i kompanijama značajnimim za rusko gospodarstvo.


  • Vijest u formatu PDF

Možda ćete biti zainteresovani