“LUKOIL Croatia” d.o.o.
“LUKOIL Croatia” d.o.o.

Društvena odgovornost

U otklanjanju posljedica potresa koji je zadesio Grad Zagreb i okolicu, Veleposlanstvo Ruske federacije, na čelu s veleposlanikom, Njegovom Ekselencijom Anvarom Azimovom, u suradnji s tvrtkom LUKOIL Croatia d.o.o. donirali su Gradu Zagrebu iznos od 100.000 KN, te 10.000 KN u LUKOIL kraticama za točenje goriva u svrhu potreba Civilne zaštite Grada Zagreba.

Nadamo se da će je naš skroman doprinos biti od pomoći u sanaciji šteta, koje su zadesile naš Zagreb!

Vaš LUKOIL

 

LUKOIL Croatia d.o.o. na dnevnoj bazi aktivno prati situacije povezane sa širenjem virusa SARS-CoV-2 (Koronavirusom) u Republici Hrvatskoj i susjednim zemljama. Društvo sukladno direktivama i uputama Kriznog stožera Ministarstva zdravstva, Civilne zaštite i Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo aktivno poduzima sve zaštitne mjere, planove na razini organizacije rada i poslovanja usmjerenih na zdravlje i sigurnost korisnika usluga, svojih zaposlenika, i partnera Društva.

 

Vaše zdravlje i sigurnost su nam izuzetno bitna!

Dragi kupci, želimo vas obavijestiti da LUKOIL Croatia d.o.o. poduzima sve zaštitne - zdravstvene mjere na prodajnim mjestima u svrhu smanjenja mogućnosti prijenosa korona virusa. Intenzivnije se čiste sve kontaktne i prodajne površine (pištolji na agregatima, blagajne, POS aparati, sanitarni čvorovi).

Prodajna mjesta su opskrbljena svim potrebnim higijenskim i dezinfekcijskim sredstvima, te će ispred blagajni biti postavljene pleksiglas zaštitne pregrade. 

Kako bi zajednički „pobijedili“ neprijatelja , molimo vas za pridržavanjem navedenih naputaka:

  • poštivanje preporučenog međusobnog razmaka od 1m na vanjskim prostorima,
  • poštivanje preporučenog međusobnog razmaka od 2m u zatvorenim prostorima,
  • obaveznog korištenja rukavica prilikom točenja goriva,
  • izbjegavanje nepotrebnog fizičkog kontakta. 

Sukladno direktivama i uputama Kriznog stožera Ministarstva zdravstva, Civilne zaštite i Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, prodajna mjesta rade prema redovnom radnom vremenu.

Redovno ćemo objavljivati nove informacije.

 

Čuvajmo jedni druge, budimo solidarni

 

Vaš LUKOIL 

 

 

Važne informacije:

  • Odluka - mjere ograničavanja društvenih okupljanja 19.03.2020.
  • HZJZ-PREPORUKA

LUKOIL s posebnom pažnjom gleda na očuvanje ruske kulture za naraštaje koji dolaze i promiče rusku kulturu i umjetnost kao važnu društvenu misiju.

Prioritet Društva je podrška svim oblicima umjetnosti.

LUKOIL Croatia d.o.o. ove godine slavi 10 godišnjicu poslovanja u Republici Hrvatskoj. Naša društvena misija je potpora kulturnim, sportskim, obrazovnim i zdravstvenim projektima u Republici Hrvatskoj. Smatramo da čineći dobre stvari i mijenjamo svijet na bolje. Jako smo ponosni smo što možemo povezivati vrlo važne ideje i događaje.

Jedna od poveznica je i izložba „Katarina Velika, carica svih Rusa“ iz bogatog opusa Državnog muzeja „Ermitaž“, Sankt Petersburg, Ruska federacija.

Izložbu „Katarina Velika carica svih Rusa“ možete pogledati u galeriji Klovićevi dvori, Zagreb do 29.07.2018.

Galeriji Klovićevi dvori želimo uspješnu izložbu, te nasmješena i zadovoljna lica posjetitelja prilikom izlaska iz galerije.

Uživajte.

Vaš LUKOIL

 

LUKOIL pruža financijsku potporu europskom socio-pedagoškog projektu "Mirno more" (regata), uz sudjelovanje siročadi, kao i djeca iz socijalno ugroženih obitelji iz različitih zemalja (Slovenije, Hrvatske, Austrije, Srbije, Bosna i Hercegovina, Makedonija).

 

 

Već nekoliko godina LUKOIL donira poklone i sportsku opremu za djecu Beslana, koja ljetni odmor provode u kući za odmor "Crvenog križa".

 

LUKOIL je pružao financijska pomoć u nabavci računala za škole grada Vukovara.

Godišnje stipendiranje jednog studenta iz grada Vukovara.

Darovan objekt „CRVENI MAGAZIN” gradu Vukovaru u svrhu otvaranja „Centra za mir i toleranciju”.

Donacija zakladi „Fra Slavko Barbarić” za nadarene studente.

Ljetopis je jedina publikacija u Republici Hrvatskoj na ruskom jeziku. Časopis potiče ujedinjenje svih zemljaka na teritoriju Republike Hrvatske u jednoj organizacijskoj strukturi, konsolidirajući svoje napore kako bi zaštitili svoja prava, je popularan u ruskom govornom zajednici i hrvatskoj javnosti.

Na inicijativu i uz financijsku potporu LUKOIL-a, 1. listopada 2011. u dvorani "Vatroslav Lisinski" u Zagrebu održan je koncert velikog simfonijskog orkestra P.I.Čajkovski pod dirigentskom palicom V.I.Fedoseeva. Koncertu su nazočili gradonačelnik Zagreba, M. Bandić, predstavnik Republike predsjednika Hrvatske J. Klisović, veleposlanik EU, šef izaslanstva EU u Republici Hrvatskoj P. Vandoren, izvanredni i opunomoćeni veleposlanik Ruske Federacije u Republici Hrvatskoj RV Markarian, ministar i savjetnik Republike Kazahstan u Republici Hrvatskoj Y.Kazyhanov, predstavnici poslovnih i kulturnih krugova u Hrvatskoj.