“LUKOIL Croatia” d.o.o.
“LUKOIL Croatia” d.o.o.

Usluge na benzinskim postajama

Pored visoke kvalitete naših goriva, najpovoljnijih mogućih cijena proizvoda široke potrošnje i auto moto asortimana, nudimo vam i široku paletu dodatnih usluga.

Uplatite srećke (Hrvatska lutrija), nadoplatite ENC bonove (HAC), koristite kreditne kartice ili digitalni novčanik (Aircash), preuzmite paket na paketomatima (HP i GLS) ili jednostavno besplatno surfajte internetom dok pijete svoju omiljenu kavu (Julius Meinl) uz croissant, slasan hot dog (LUK Cafe) ili ukusnu pizzu (Mlinar).

I ne zaboravite... krećete li na put obavezno provjerite tlak u vašim gumama.

Kada vam ponestane vlastitog interneta ne očajavajte... iskoristite besplatni internet na LUKOIL Croatia benzinskim postajama i budite uvijek online. Dijeljenje i objavljivanje sadržaja, obavljanje poslovnih zadataka na putu, surfanje internetom ili jednostavno igranje igrica nikad nije bilo jednostavnije i dostupnije.

Usluga besplatnog interneta dostupna je od sada na sljedećim LUKOIL Croatia benzinskim postajama, a uskoro i na svim ostalima.

1. Bp Oporovečka, Rudolfa Kolaka 1, 10000 Zagreb

2. Bp Prečko, Zagrebačka avenija 11, 10000 Zagreb

3. Bp Radnička, Radnička cesta 212A, 10000 Zagreb

4. Bp Remetinec, Remetinečka cesta 100A, 10000 Zagreb

5. Bp Dračevac, Dračevac BB, 21000 Split

6. Bp Poljud, Put Supavla 10, 21000 Split

7. Bp Sirobuja jug, Kralja Držislava 16, 21000 Split

8. Bp Sirobuja sjever, Kralja Držislava 49, 21000 Split

9. Bp Vrpolje jug, Autoput A1 (Zagreb - Split)

10. Bp Vrpolje sjever, Autoput A1 (Split - Zagreb)

11. Bp Jadranovo, Smokovo 38, 51264 Jadranovo

Jednostavno rukovanje novcem na vašem dlanu - dostupno na svim LUKOIL Croatia benzinskim postajama!

AIRCASH je digitalni novčanik koji nudi dimenziju korištenja bogatih usluga, a bazira se na jednostavnom, brzom i sigurnom provođenju transakcija. Dodatna pogodnost  krije se u ostvarivanju popusta i bonusa pri nadoplatama ili plaćanjima usluga, a osim uštede novca korisnik prije svega štedi svoje vrijeme i osigurava si slobodu upravljanja financijama i izvršavanja svakodnevnih obaveza.

Ipak se radi o financijama i novcima i zato AIRCASH mora biti siguran jer je regulirana institucija za elektronički novac s odobrenjem izdanim od Hrvatske narodne banke koja vrijedi u svim zemljama članicama Europske Unije. Istodobno AIRCASH je simpatična i jednostavna mobilna aplikacija koja omogućava široki spektar financijskih usluga, od slanja i primanja novca iz zemlje i inozemstva, raznih plaćanja, inovativne usluge podizanja novca na bankomatima, a bez kartice i računa u banci.

Paketomat je inovativni uređaj kojim se možete koristiti za primanje i slanje svojih paketa  24 sata dnevno, 7 dana u tjednu. U današnjem užurbanom načinu života teško je uskladiti termine svih svojih obveza i zato će vam ponekad odgovarati da dolazeći paket preusmjerite na najbliži paketomat i pokupite ga kad god to vama bude odgovaralo. Paketomat sadrži niz pretinaca različitih dimenzija. Paketi koji ne odgovaraju zadanim dimenzijama mogu se preusmjeriti u poštanski ured.

Sve više e-trgovina i brendova nudi opciju odabira paketomata kao kanala dostave. Kupujete li u e-trgovinama poput Zalanda, Zare,  Notina, Ferivija ili Adrialeća, možete odabrati paketomat kao lokaciju za isporuku pošiljke. Ako e-trgovina ne nudi odabir paketomata, a vašu pošiljku dostavlja Paket24, možete ju preusmjeriti na isporuku u paketomat putem linka koji će vam stići SMS porukom.

Paketomati Hrvatske pošte (HP) i GLS-a dostupni su na sljedećim LUKOIL Croatia benzinskim postajama...

“Svatko od nas želi, na svoj način, pridonijeti da Svijet postane bolje mjesto, uljepšano prekrasnom poezijom.”

Marcel Loffler, CEO, Julius Meinl

Više od 150 godina strasti, iskustva, stručnosti i kontinuiranog unapređenja proizvoda omogućuje nam da ponudimo najbolju kvalitetu našim potrošaćima. Bogata povijest i tradicija naša je prednost, ali i obaveza. Najbolja kvaliteta kave pretočena je kroz vrijednosti podrijetla, kulture, obitelji, stručnosti, društvene odgovornosti i brige o okolišu. Uvijek smo usmjereni na razvoj najboljih proizvoda i usluga na tržištu.

Društveno smo odgovorni te ponosni nositelj UTZ certifikata, programa za održivi uzgoj kave i kakaa u svijetu. Ovaj program uključuje dobru poljoprivrednu praksu, upravljanje poljoprivrednim imanjem i okolišem.

Naša briga o okolišu naša je obveza prema prirodi i čovječanstvu. 100% Julius Meinl kava u 100% biorazgradivim „coffee to go“ čašama.

Nudimo samo najbolje!

Julius Meinl kava dostupna je na sljedećim LUKOIL Croatia benzinskim postajama:

Možda je baš danas vaš sretan dan, a možda ova godina bude najsretnija godina u vašem životu. Nećete znati ako ne zaigrate.

Proizvodi Hrvatske Lutrije dostupni su na svim benzinskim postajama LUKOIL Croatia.