“LUKOIL Croatia” d.o.o.
“LUKOIL Croatia” d.o.o.

Novosti

URUČENA DONACIJA LUKOIL CROATIA DEČJEM DOMU ZAGREB

{ 15.10.2021. 13:47:14 }

Na 30. Međunarodni dan dječjih prava direktor LUKOIL Croatia gospodin Ryupin i regionalni upravitelj gospodin Zhgutov uručili su ravnateljici Dječjeg doma Zagreb u Nazorovoj ulici gospođi. Ćurković Kelava donaciju u iznosu od 48.827,56 kn. Ovaj iznos je sakupljen uz podršku i potporu vjernih kupaca LUKOIL Croatia u sklopu društveno odgovorne aktivnosti "Uz podršku prijatelja do dječjih osmjeha".

„Humanitarno – prodajna akcija "Uz podršku prijatelja do dječjih osmjeha" uistinu se pokazala vrlo uspješnom. Namjeravamo i ubuduće nastaviti s takvom praksom, a isto tako potaknuti i druge poslovne subjekte i pojedince da se uključe. Uz to, želio bih iskazati duboko poštovanje prema ljudima koji rade u dječjim domovima i brinu o ovoj krasnoj djeci te naglasiti da nam je velika čast i zadovoljstvo danas biti ovdje i dati svoj skroman doprinos“, prigodne su riječi direktora LUKOIL Croatia gospodina Denisa Ryupina prilikom uručenja donacije.

U periodu od 01.10. do 31.10.2019. sakupljeno je 122.068,89 kn. Prikupljena sredstva donirana su trima dječjim domovima; Dječjem domu Zagreb u Nazorovoj, Dječjem domu "Maestral" u Splitu, te Centru za pružanje usluga u zajednici "Klasje" u Osijeku.

  • Vijest u formatu PDF
  • Dječji dom Zagreb - donacija

Možda ćete biti zainteresovani