“LUKOIL Croatia” d.o.o.
“LUKOIL Croatia” d.o.o.

Novosti

SPORTSKI SUSRETI TVRTKI LUKOILA IZ BALKANSKE REGIJE

{ 15.4.2022. 9:56:46 }

Na 6. BMRO igrama "LUKOIL" u Vrnjačkoj Banji od 7. do 10. travnja okupilo se 150 sudionika iz pet zemalja regije u kojima posluje LUKOIL Grupa.

Otvarajući dogaрanje, prisutne je pozdravio Denis Ryupin, čelnik BMRO „LUKOIL“: „Dobra tradicija pomaže u jačanju naših timova. Naše sportske susrete oduvijek su krasila dobra natjecanja i druženja. Svima želim puno pobjeda, uspjeha, sportskog duha i poštenu borbu. Neka ove igre svima donesu puno pozitivne energije!”

Kao i svaki put, sportski rezultat nije bio prioritet, ali to nije značilo da nije bilo izgaranja i želje za pobjedom. Prijelazni pehar za najbolji rezultat u ukupnom poretku osvojila je ekipa „LUKOIL Srbije", a potom su sa samo nekoliko bodova razlike slijedile ekipe iz Bugarske, Hrvatske, Sjeverne Makedonije i Crne Gore. Ekipa „LUKOIL Montenegro" zasluženo je osvojila titulu za fair play momčad.

Ovo lijepo događanje svečano su zatvorili direktorica ljudskih resursa, Ana Janković i predstavnik organizacijskog odbora BMRO Igara "LUKOIL" Dejan Janjić. Zahvalivši se svim kolegama na sudjelovanju i zalaganju na terenu, domaćinima na gostoprimstvu i organizacijskom odboru na uloženom trudu u osmišljavanju i realizaciji cjelokupnog programa, Ana Janković je istaknula: „Ova šarolika sportska manifestacija, čiji je cilj podržati korporativni duh, amaterski sport i zdravi način života, okupila je momčadi naših organizacija iz regije u Vrnjačkoj Banji. Natjecanja su bila zaista zanimljiva i izazvala su puno pozitivnih emocija i dobrog raspoloženja." Najavila je novi susret LUKOIL-ovih timova iz regije, iduće godine u Hrvatskoj.

  • Vijest u formatu PDF

Možda ćete biti zainteresovani