“LUKOIL Croatia” d.o.o.
“LUKOIL Croatia” d.o.o.

Akcije

Probudite u sebi kuhara, razveselite svoje bližnje,
impresionirajte svoje prijatelje
kulinarskim umijećem 

 

Predstavljamo, ekskluzivnu kolekciju Sabatier International noževa dizajniranih u Francuskoj. Više od 200 godina iskustva u vrhunskoj izradi, atraktivnog dizajna, kulminirali su najnovijom kolekcijom noževa. Inovativna, vrhunska kreacija tvrtke Sabatier International rezultirala je smionim,modernim dizajnom s ergonomskim zaobljenim oblikom ručke, u isto vrijeme, zadržavajući eleganciju poliranog čelika.


U periodu od 16.09.2019. do 08.12.2019. sakupljajte naljepnice i kupite noževe iz ekskluzivne kolekcije Sabatier Internacional po nevjerojatno dobrim cijenama.

 

Natočite gorivo i/ili kupite robu široke potrošnje na LUKOIL maloprodajnim mjestima, te za svakih potrošenih 50 kuna dobivate jednu Sabatier naljepnicu.

Maksimalni broj naljepnica po izdanom računu je deset (10). Sakupite potreban broj naljepnica, nalijepite ih na predviđeno mjesto za skupljanje bodova i kupite bilo koji od Sabatier proizvoda uz popust do 60%*.

Potrebno je sakupiti 6 ili 12 naljepnica za kupnju proizvoda po sniženim cijenama.

Proizvode uključene u promociju moguće je kupiti u periodu od 16.09.2019 do 15.12.2019. ili do isteka zaliha. Sve navedene cijene proizvoda su maloprodajne s uključenim PDV-om.

 

Vaš LUKOIL


*U odnosu na preporučenu maloprodajnu cijenu na LUKOIL-u

  • SABATIER INT. LOYALTY ARTIKLI