“LUKOIL Croatia” d.o.o.
“LUKOIL Croatia” d.o.o.

Motorna ulja i maziva

Proizvodnja i prodaja ulja i maziva je važan segment poslovanja LUKOIL-a.

LUKOIL maziva danas upravlja proizvodnjom više od 40% svih maziva u Rusiji, dostižući 1.3 milijuna tona te ih prodaje u više od 40 zemalja širom svijeta.

LUKOIL maziva raspolaže mnogim resursima kojima se omogućuje razvoj prema najsuvremenijoj tehnologiji u proizvodnji maziva i aditiva. LUKOIL maziva u svojoj ponudi ima široku paletu proizvoda koji zadovoljavaju najnaprednije zahtjeve i specifikacije ruskih i stranih proizvođača automobila i opreme.

Također paleta uključuje bazna ulja (koriste se u proizvodnji ulja i maziva gotovih za korištenje) i industrijska ulja za korištenje u tvorničkoj opremi, kao i motorna i transmisijska ulja za sve vrste transporta.

 

 

 

LUKOIL GENESIS motorna ulja - jedinstvena sintetička ulja osmišljena inovativnom molekularnom tehnologijom, omogućavaju motorima potpuno novi stupanj zaštite, pouzdanosti i štednje goriva.

 

 

LUKOIL GENESIS serija sintetičkih motornih ulja rezultat su iskustva, predanosti međunarodnog tima znanstvenika vođenih specifičnim zahtjevima suvremenih motora. Svaka linija GENESIS ulja imaju specifične značajke u skladu s jedinstvenim molekularnim sastavom,potvrđene u testovima brojnih proizvođača motora. Nova, inovativna tehnologija korištena u LUKOIL GENESIS uljima osiguravaju izuzetnu molekularnu stabilnost, garantirajući vrhunsku i pouzdanu zaštitu motora.

Prema strogim i specifičnim zahtjevima proizvođača automobila, API i ACEA ,provedeni su brojni terenski testovi ,u cilju dobivanja međunarodnih odobrenja i certifikata. Testovi su provedeni u vodećim laboratorijima u SAD-u i Europi, te su potvrdili najviši stupanj kvalitete LUKOIL GENESIS motornih ulja.